Salon venčanica

Salon venčanica WHITE FASHION jedan je od najpopularnijih i najatraktivnijih salona u Beogradu. Naše poslovanje gradimo na poverenju i preporuci klijenata. Salon se nalazi u samom srcu Beograda, ušuškan u prelepom ambijentu, koji budi osećaj kao da si u prostoru dizajniranom za ostvarenje najlepšeg sna. Kada zakoračiš preko našeg praga, čekaju te nasmejana lica stručnog osoblja koji je posvećen samo tebi…
I priča može da počne.
Pronalazak venčanice je lep i zabavan proces. Svaka od vas je jedinstvena i traži baš onaj model koji će je pokazati u najboljem svetlu. Naša je želja da ti pomognemo da pronađeš venčanicu u kojoj ćeš biti svoja. Da odgovara tvojoj figuri, tvom temperamentu i ostavi te bez daha. Tu smo da izvučemo iz tebe najbolje. Da budeš u njoj puna samopouzdanja, nežna i graciozna ili pak markantna i seksepilna.
U našem salonu možeš da biraš među prelepim lepršavim modelima, ukrašenim 3D aplikacijama, sirena sa dubokim izrezomna leđima ili princezama bogatim kristalima iz dalekog Libana. Kroj venčanice i materijali od kojih je sačinjena, daju savršenu celinu. Tu su i boje venčanica koje igraju veliku ulogu u toj celini. Tvoj ten i boja kose će ti pomoći koja nijansa ti najviše odgovara. Mlečno bela, puder, šampanj ili popularna nude nijansa. Unikatni velovi raznih dužina i dizajna samo su šlag na torti.